Pranjić o utakmici s Mađarskom: Bilo je OK

IAKO je većini naših reprezentativaca poslije jučerašnjeg remija s Mađarima bila nezadovoljna igrom koju su prikazali Danijel Pranjić ne dijeli njihovo mišljenje. Lijevi bočni hrvatske reprezentacije, koji je usput rečeno jučer odigrao jako loše, smatra da je naša izabrana vrste odigrala solidnu partiju.

"Nismo odigrali baš loše, stvorili smo mnogo prilika za gol", rekao je Pranjić za Sportske novosti.

Niko Kovač: Ne možete nikoga lako svladati, nismo mi Brazil

Niko Kovač ponovo je glavom nakon kornera zabio gol, ovaj put na asistenciju Darija Srne. No, kapetan je i matirao vlastitog vratara iako ga se za to ne može previše kriviti. Igrač Salzburga je ponovo bio jako borben i puno je trčao.

"Protiv Mađara nismo igrali dobro, no i dalje vjerujem u ovu ekipu i ne bojim se nikoga. Mađarska je vrlo dobra momčad, što su pokazali još protiv Grka. Danas nema ekipa koje možete lako svladati, nismo mi Brazil. Kod autogola, lopta mi se od noge odbila u mrežu, no tome je prethodio prekršaj jer su dva Mađara ugurala našega vratara u gol", rekao je Kovač.

Srna: Sudac je upropastio utakmicu

Srna je na početku utakmice bio jako motiviran i igrao dobro, no što se utakmica približavala kraju, sve više je padao u igri. Kao uostalom i cijela reprezentacija.

"Nismo bili dobri no sudac je mnogo puta donio krive odluke i tako upropastio utakmicu. Kod izjednačenja Mađara, bio je prekršaj, a poslije nam nije svirao tipični jedanaesterac. Protiv Austrije igramo za tjedan dana i to će biti sasvim druga utakmica", smatra Srna.

Ćorluka: Mađari su nam zatvorili bokove

Vedran Ćorluka smatra da je problem bio što su nam Mađari zatvorili bokove i da treba naći lijek za takvu igru protivnika.

"Nije bilo dobro, Mađarska nas je iznenadila jer su igrali agresivno te nam zatvorili bokove. Tako će igrati i Austrija i moramo tražiti rješenje za takav način igre", izjavio je Ćorluka.

Modrić: Veliki sam optimist uoči Austrije

Naš najbolji igrač, Luka Modrić jučer je također bio blijed i nezamjetan no veznjak hrvatske reprezentacije je optimist.

"Velik dio utakmice je bio dobar dok neke dionice nismo odigrali kako trebamo. No, to ćemo zaboraviti, važna nam je Austrija. Siguran sam da ćemo igrati mnogo bolje i veliki sam optimist uoči Eura", rekao je Modrić.

M.Pa.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara