SLUČAJ BOČKAJ

Predsjednik Osijeka o Bočkaju: Nismo institucija za liječenje ovisnosti

Predsjednik Osijeka o Bočkaju: Nismo institucija za liječenje ovisnosti
Igor Kralj/PIXSELL/Dubravka Petrić/PIXSELL

PETAR BOČKAJ ostao je bez kluba nakon što ga je NK Osijek otpustio poslije bizarnog incidenta. Mladi se hrvatski reprezentativac pijan zaletio Mercedesom u trgovinu benzinske postaje zbog čokoladice, a nakon toga je sve to demantirao uz opravdanje kako mu je automobil ostao u brzini.

To mu nije pomoglo, a predsjednik kluba Ivan Meštrović osudio je neprofesionalno ponašanje Bočkaja.

"Sustav naših vrijednosti ne trpi takve poremećaje, ne trpi izdaju, ne trpi kukavičluk, ne trpi neprofesionalizam. Ne trpi činjenicu da netko tko je opetovano upozoravan, baci ovakvu ljagu na ugled institucije u kojoj se nalazi. NK Osijek nije ni odgojna ni korektivna institucija, niti je institucija za liječenje ovisnosti. NK Osijek je profesionalno sportsko društvo. Mjesta za empatiju nema", rekao je uoči utakmice protiv Slaven Belupa u Gradskom vrtu.

Bočkaj se ispričao djeci: "Nije bilo namjerno, auto mi je ostao u brzini"

Izbornik mlade reprezentacije: Više neću zvati Bočkaja

Izbornik U-21 reprezentacije neće ga više zvati, a Bočkaj je i od ranije poznat kao igrač sklon slabijoj disciplini te aktivnijem noćnom životu. 

"Nakon koncerta sam se zaustavio da prijatelj kupi cigarete, na benzinskoj na kojoj smo stali bila je smjena te sam čekao da se prijatelj vrati u auto. Nažalost, u međuvremenu sam zaboravio da sam u 'drive' brzini na automatskom mjenjaču, a s obzirom na to da imam 'hold', auto mi je prvo stao, nakon čega sam stao na gas i uletio u trgovinu na benzinskoj", opravdanje je Bočkaja.

Izjava predsjednika Meštrovića o aktualnim događajima: „Sustav naših vrijednosti ne trpi takve poremećaje, ne trpi...

Posted by NK Osijek on Sunday, March 3, 2019

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara