Predsjednik Virtusa: Još nisam odustao od Kobea Bryanta

Predsjednik Virtusa: Još nisam odustao od Kobea Bryanta

Foto: AFP

CLAUDIO SABATINI, predsjednik i vlasnik talijanskog košarkaškog prvoligaša Virtusa iz Bologne, tvrdi kako još uvijek postoji mogućnost dolaska zvijezde LA Lakersa Kobea Bryanta u njegov klub.

Ranije je Sabatini govorio kako je s Bryantovim agentom Robom Pelinkom postigao provizorni sporazum, prema kojem bi Bryant potpisao ugovor na 10 utakmica u talijanskom prvenstvu, vrijedan više od 3 milijuna dolara.

Iako je prvenstvo ovog vikenda počelo, a Bryant je prema toj priči trebao zaigrati za momčad iz Bologne u prvih 10 kola, jedna od najvećih zvijezda NBA lige nije potpisala ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Za La Republlicu je Sabatini potvrdio kako je još uvijek optimist po pitanju dolaska asa LA Lakersa...

"Duboko sam uvjeren da još uvijek možemo potpisati ugovor s Bryantom. Nisam spavao 10 noći jer sam pregovarao s njegovim menadžmentom i ne kanim odustati sve dok ima šanse za Kobeov dolazak. U ponedjeljak će povjerenik NBA lige David Stern reći detaljnije o ''lockoutu'' u NBA ligi i Kobe je tražio od nas da pričekamo još nekoliko dana. Mi smo voljni zadovoljiti njegove zahtjeve. Sačuvao sam sve e-mail poruke koje smo međusobno razmijenili u zadnjih 15 dana", izjavio je Sabatini.

Uz Bryanta,Virtus cilja na još jednu NBA zvijezdu, 34-godišnjeg Argentinca Emanuela Ginobilija iz San Antonio Spursa, koji je od 2000. do 2002. godine igrao u bolonjskom klubu, te je 2001. godine s njime osvojio naslov prvaka Europe.

"Nismo odustali od pregovora s Ginobilijem, ne bismo odustali čak i da potpišemo Kobea Bryanta. Naravno, morao bih pronaći puno novca", zaključio je Sabatini.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara