"PREMA BILIĆU SAM BIO SERONJA, A ON ME MAZIO I PAZIO" Razmaženko o bijegu od tatice

"PREMA BILIĆU SAM BIO SERONJA, A ON ME MAZIO I PAZIO" Razmaženko o bijegu od tatice

Foto: Getty Images / Guliver Image

"DIMI ovo, Dimi ono..." Stalno mu je i prilično neukusno Bilić tepao, ulagivao se, oblijetao oko jedine zvijezde njegove momčadi, hvalio je i doslovno joj se, kao što se vidi u priloženom videu, klanjao. 

Svjestan da mu je on jedini klasni igrač, činio je sve kako bi mu dao na važnosti i pokazao mu koliko je poseban.

A kako mu se Dimitri Payet odužio? Tako što je nakon njegove i klupske bajkovite 2015/16., loše igre West Hama u idućoj sezoni iskoristio da ucjenjuje menadžera i klub koji su ga gladili perom po guzi i učinili najplaćenijim u povijesti.
 
Ultimativno je zahtijevao odlazak u Marseille, štrajkao i govorio kako će ostatak ugovora provesti na klupi ako ga ne prodaju, što je West Ham na kraju bio prisiljen napraviti u siječnju 2017.
 
U razgovoru za francuski nogometni magazin So Foot, Payet se prisjetio odnosa s Bilićem.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Prema meni se ponašao kao da mi je otac. Razgovarali smo svakog dana i brzo je shvatio kako funkcioniram. Vidjeli ste kako sam se brzo prilagodio. Bilić je ćudljiv. Može vikati, ali dobar je u odnosu s ljudima", respektira i dalje bivšeg trenera.
 
Iako Payet za Bilića kaže da je ćudljiv, čini se da je takav francuski veznjak. Objašnjava kako funkcionira:

"Znam biti tvrdoglav, pravi seronja. To je jedna od mojih specijalnosti. To je mala igra i kada nekoga želim 'raspizditi', onda to radim. Moji trener su to shvaćali. Kada bih se durio, došli bi sa mnom razgovarati. To je moj način da me se čuje. Oni koji me znaju, priviknu se na to i sve prođe dobro."


O razlozima odlaska iz West Hama, Payet kaže: "Otišao sam zbog brojnih razloga, ali jedan od glavnih bio je nogomet. Ciljevi West Hama nisu bili isti kao sezonu ranije i osjetio sam opasnost za svoju igru i status u reprezentaciji. Morao sam nešto napraviti."
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara