PREMIJER RAČAN OSOBNO ČESTITAO RUKOMETAŠIMA

Predsjednik Vlade RH Ivica Račan danas će u Lisabonu nazočiti finalnoj utakmici 18. Svjetskog rukometnog prvenstva u kojoj će se sastati Hrvatska i Njemačka.

Na finalnoj će utakmici biti i ministar za europske integracije Neven Mimica, ministar vanjskih poslova Tonino Picula, ministar prosvjete i športa Vladimir Strugar i ministar financija Mato Crkvenac.

Premijer Račan susreo se tijekom prije podneva s našim rukometnim reprezentativcima, izbornikom Linom Červarom, predsjednikom Hrvatskog rukometnog saveza Željkom Kavranom i drugim članovima vodstva naše reprezentacije kao i s predstavnicima navijača koji su došli u Lisabon pružiti potporu našim rukometašima.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

U toplom i srdačnom ozračju susreta s reprezentacijom, vodstvom i navijačima premijer Račan prenio je pozdrave i želje za pobjedom od mnogobrojnih navijača koji će završnicu prvenstva pratiti u Hrvatskoj. Ocijenivši ulazak hrvatske rezentacije u finale iznimnim športskim uspjehom, te vrlo važnom promocijom Hrvatske kao male zemlje s mnoštvom izvanrednih športaša i športskih uspjeha, premijer Račan je rekao kako smatra da je Hrvatska već i sada pobijedila, te dodao kako nema boljeg načina da se Hrvatska u najboljem svjetlu predstavi Europi i čitavom svijetu.

Također je ustvrdio kako su ovako značajni športski uspjesi velika potvrda Hrvatske na međunarodnoj sceni, kao i snažna potpora i doprinos našim naporima i težnjama za ulaskom u europske integracije, posebice uoči podnošenja formalnog zahtjeva za članstvo u EU.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara