transferi

Preokret: Napoli ostaje bez legende

Preokret: Napoli ostaje bez legende
Foto: Getty Images

MAREK HAMŠIK, prema tvrdnjama talijanskih medija, napušta Napoli.

Budući da transferni rok u Kini traje do 28. veljače, nekoliko kineskih klubova intenzivno pregovara s Napolijem i Marekom Hamšikom. Početkom tekućeg tjedna pojavile su se dvije verzije informacija.

Prema prvoj verziji, Marek Hamšik odbio je sve ponude kunući se Napoliju na vjernost do konca karijere. Prema drugoj verziji, Napolijev kapetan odbio je sve ponude i prolongirao ih za ljeto. Ipak, javljaju talijanski mediji, došlo je do prevrata.

"U narednih 48 sati napustit će Napoli i potpisati za Dalian Yifang", uvjeravaju talijanski mediji i tvrde kako će Napoli zaraditi 25 milijuna eura.

"Pregovori su u tijeku. Napoli prema Mareku Hamšiku gaji ogromno poštovanje. Ispisao je klupsku povijest u nekoliko pogleda. Želi li steći nova iskustva, nećemo ga zadržavati", poručio je Napolijev trener Carlo Ancelotti i potvrdio kako je Hamšikov transfer izgledan.

Napoli je Hamšikov transfer s Bresciom za pet i pol milijuna eura realizirao početkom srpnja 2007. godine. U međuvremenu, Marek Hamšik u 11 i pol godina izrastao je u Napolijevu ikonu kao najbolji strijelac (121) s najviše službenih nastupa (520) u klupskoj povijesti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara