Preskar večeras u ringu

MARIO PRESKAR, jedini hrvatski teškaš pod okriljem Dona Kinga nastupit će večeras na boksačkom spektaklu " Back-to-back-to-back" u Las Vegasu.

Svoj drugi profesionalni meč talentirani boksač kojeg Don King smatra budućim svjetskim prvakom odradit će protiv 31-godišnjeg Michaela Rothbergera, teškaša s pet borbi u karijeri i pet poraza.

No, matchmaker Dona Kinga Bob Goodman rekao je Preskaru kako se ne smije opustiti jer je Rothberger željan pobjede i ima puno više iskustva od našeg boksača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladi hrvatski boksač izjavio je za Sportske novosti kako će bez obzirna na protivnika biti maksimalno spreman. "Želim pobjedu i sve ću učinit da do nje dođem", rekao je Preskar.

John Douglas, prvi sparing partner Preskara izjavio je kako mu predviđa blistavu boksačku budućnost, Preskaru je potrebno još malo iskustva jer strašno brzo napreduje.

Na spektaklu će nastupiti velika boksačka imena poput Ruiza, Hopkinsa i Mayorge, a u čak osam borbi odlučivat će se o naslovu prvaka.

Don King u jednom je intervjuu rekao kako mu je Preskara poslao predsjednik Hrvatske, te da će on nastupiti na svakoj priredbi koju će boksački promotor organizirati. "Preskar je super-zvijezda u Hrvatskoj i pozivam sve Hrvate u SAD-u da dođu navijati za njega", rekao je Don King.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara