Preskarovi mečevi uskoro na RTL-u?

Preskarovi mečevi uskoro na RTL-u?
HRVATSKI teškaš pod paskom velikog Dona Kinga Mario Preskar uskoro bi mogao svoje vještine pokazati i hrvatskim gledateljima, ali pred TV ekranima. To je najavio vlasnik Orlando filma Orsat Zovko koji bi ovih dana trebao dovršiti pregovore s Kingom i sklopiti ugovor o kupnji televizijskih prava na Preskarove dvoboje.

“Načelno smo utanačili dvogodišnji ugovor koji je odnosi na 12 do 15 boksačkih priredbi, s naglaskom na one na kojima će nastupiti i Mario Preskar. Kupit ćemo televizijska prava za sve zemlje bivše Jugoslavije i plasirati ih nekoj od hrvatskih kuća. Već pregovaramo s RTL-om, no otvoreni smo za dogovor i s drugima.” - izjavio je Zovko za Jutarnji list, te dodao da se nada da će Kingova promotorska kuća jednom godišnje organizirati boksačku priredbu u Domu sportova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
“Bio bi to presedan jer King nije nikad radio u Europi.” - rekao je Zovko.

Preskar je u subotu trebao nastupiti na “Noći teškaša” u Madison Square Gardenu, no Don King je njegov meč otkazao jer nije bilo interesa televizijskih kuća.

“Nismo oduševljeni Kingovom odlukom, međutim nismo ni iznenađeni, ni posebno razočarani. Don King nije učinio ništa što bi trebalo osuđivati. Iako je početnik, Mario ima odličan ugovor, kojeg treba opravdati.” - rekao je za Jutarnji Preskarov trener Leonard Pijetraj dodajući kako im je Don King u zamjenu za otkazani nastup ponudio dvije manje priredbe u Chicagu i Charlestonu.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara