Pročitajte poruku koju je Hajduk objavio nakon finala: "Čestitamo! Prepoznat ćete se..."

Pročitajte poruku koju je Hajduk objavio nakon finala: "Čestitamo! Prepoznat ćete se..."
Screenshot (Hajduk)

HAJDUK, koji nikako nije pratio uspjehe hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu, oglasio se nakon finalne utakmice i poraza Hrvatske od Francuske. Splitski klub je objavio poruku kojom čestita na uspjehu samo onima koji "u sebi imaju sjajno odličje".

"Stići do vrha, životni je, zlatni uspjeh prožet ispravnošću, vjerom, trudom, žrtvom i ustrajnošću. Ponosni smo na sve koji su kročili tim putem, ustrajući na ovim vrijednostima bez obzira na cijenu, jer srce cijenu nema. Za najveće alibi ne postoji, nema opravdanja za bijeg od odgovornosti, za ono ispravno na terenu ili izvan njega. Tu kompromisa nema, jedan je put ispravan i znamo koji je to. Samo najveći uspiju nositi sjajno odličje na srcu i u srcu!

Naš nogomet, ali i naše društvo, grade se na zlatnim vrijednostima. Svaki uspjeh svakog časnog pojedinca, na terenu i van njega, uspjeh je svih nas u borbi za boljitak nogometa i naše nam drage domovine Hrvatske.
 
Čestitamo! Prepoznat ćete se po 'sjajnom odličju' kojeg nosite u sebi! Ponosni i čistog srca budite primjer, čuvajte i borite se za sjaj tog 'odličja'", poruka je Hajduka koji je u višegodišnjem sukobu sa čelnicima Hrvatskog nogometnog saveza.

Hrvatska je viceprvak svijeta! Francuzi slavili gol, Zadrani ih gađali bocama Pogledajte kako je Lovren poludio na navijače koji su utrčali u teren

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara