UFC

Ništa od superborbe: "Ostao sam bez okršaja s najstrašnijim borcem svijeta"

Ništa od superborbe: "Ostao sam bez okršaja s najstrašnijim borcem svijeta"
Foto: Guliver Image/Getty Images

JON JONES objavio je da su mu propali pregovori s UFC-om oko njegovog prelaska u tešku kategoriju i borbe s Francisom Ngannouom.

"Prije ikakve rasprave o brojevima, UFC nije pokazao volju da me plati više za superborbu s Francisom, odnosno moj prelazak u tešku kategoriju. Rekli su da je tek moguća nešto bolja zarada od PPV-a. Tužan sam što UFC ne vidi moju vrijednost u borbi s najstrašnijim teškašem svijeta", poručio je Jon Jones, prvak poluteške kategorije koji je nekoliko puta iskazao želju za prelaskom u tešku kategoriju i napad na Miočićev pojas.

Ngannou, Kamerunac koji je svaku od posljednje četiri borbe riješio za manje od 90 sekundi, izjavio je da je spreman ući s Jonesom u oktogon, a nakon što su propali pregovori, iskazao je razočaranje.

"Mislim da UFC nije htio organizirati ovu borbu s Jonom ili barem nisu htjeli za nju izdvojiti onoliko koliko vrijedi. Ostao sam bez borbe za naslov i bez superborbe. Nadam se da neću čekati 11 mjeseci", izjavio je Ngannou, koji sada čeka pobjednika novog okršaja Miočića i Cormiera.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara