Propustio dvije meč lopte: Veić poklonio Berreru ulazak u glavni turnir Moskve

Propustio dvije meč lopte: Veić poklonio Berreru ulazak u glavni turnir Moskve

Foto: Neja Markičević / Cropix

ANTONIO VEIĆ poražen je u 3. kolu kvalifikacija Kremlin Cupa, dvoranskog ATP 250 turnira u Moskvi. Bolji od njega bio je Nijemac Michael Berrer s 2:1 u setovima.

Veić je nakon katastrofalnog prvog seta koji je izgubio sa 6:0, te pritom uzeo svega devet poena, u nastavku meča zaigrao puno bolje i imao je sve u svojim rukama protiv vrlo neugodnog Nijemca. Nakon već spomenutog gubitka prvog seta 6:0, Veić je napravio rani break u drugom setu koji je održavao do samog kraja istog, ne dopustivši pritom Berreru da mu ozbiljnije zaprijeti na servisu.

U trećem setu nije bilo oduzimanja servisa sve do 11. gema i servisa Nijemca. Veić je u prethodnom svom servis-gemu spasio meč loptu, da bi oduzeo servis Berreru u već spomenutom 11. gemu pri rezultatu 5:5. Naš tenisač je nakon toga pristupio servisu za ulazak u glavni turnira, te je imao 40:15, odnosno dvije meč lopte. Sve dobro što je Veić do tada napravio prosuo je u idućih 15-ak minuta. Najprije je izgubio svoj servis-gem, te je meč morao u tie-break. Tamo je Veić imao 5:4, dva servisa, ali sve to nije bilo dovoljno da se kvalificira za glavni turnir. Na kraju je poražen sa 10:8 u odlučujućoj igri, a za to može kriviti samo sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

ATP Moskva, kvalifikacije, 3. kolo, rezultati:

Berrer - Veić 6:0, 4:6, 7:6(8)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara