Prosinečki u Barcelonu po napadača: "Guardiola će mi posuditi igrače, ali nitko neće u Zvezdu"

Foto: Sime Sokota/Cropix

"Istina je da ću poslije katoličkog Božića otići u Barcelonu. Ne mogu ništa garantirati, ali pokušat ću dovesti centarfora iz Barcelone. Mislim da sa Guardiolom mogu napraviti jedan dogovor i da će mi posuditi nekog talentiranog igrača", izjavio je Prosinečki.

Međutim, Guardiola je u ovoj priči najmanji problem. Ono što koči cijeli dogovor su sami igrači koji bi trebali igrati za Crvenu Zvezdu. Jedan od takvih je i Johnatan Soriano, čiji je agent poručio Prosinečkom kako nema namjere igrati za "klub koji je ispod njegovog nivoa".

"Ma kakav Beograd molim vas. Nema ništa od toga, nemojte gubiti vrijeme. On je igrač Barcelone i može igrati samo u najjačim ligama. Znam ja dobro tko je Robert Prosinečki, ali Soriano neće igrati za Crvenu Zvezdu", izjavio je Sorianov agent Orobit za Press.

"Pitanje je imaju li ti igrači volje da dođu igrati u Srbiju jer nastupaju u jakoj ligi. Oni su dio velikog sistema i sigurno imaju druge ponude. Ipak, mislim da možemo napraviti neki dogovor za budućnost. To je naša realnost. Volio bih imati budžet od 100 milijuna eura i da riješim problem tako da kupim Cristiana Ronalda", ironično je poručio Robi.

Barcelonini navijači poručili: Robi, uzmi Hleba i Maxwella, ne moraš ih vratiti!

Prosinečki i Zvezda postali su meta ismijavanja od strane Barceloninih navijača. Neki od njih ironično smatraju kako bi Xavi, Messi ili Iniesta trebali nositi dres Crvene Zvezde od sljedeće sezone, a neki od njih dapače pozdravljaju akciju srpskog kluba i smatraju kako bi u Beograd trebali preseliti Alexandr Xleb i Brazilac Maxwell jer ih se Barcelona nikako ne može otrasiti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara