NAVIJAČI

Nikad čudniji prosvjed protiv Mamića. Prosvjednici napravili nered pa ga i počistili

Nikad čudniji prosvjed protiv Mamića. Prosvjednici napravili nered pa ga i počistili
Screenshot: Index

ZA DANAS u 18 sati bio je najavljen prosvjed Dinamovih navijača protiv braće Mamić i načina na koji vode klub, a on se i dogodio. Doduše, pred Maksimirom se skupilo tek nekoliko stotina ljudi. 

Oko 18 sati počeli su se skupljati ispred ulaza u zagrebački Zoološki vrt koji se nalazi preko puta maksimirskog stadiona. Prosvjed nisu prijavili policiji, ali jedinica interventne policije dočekala ih je pred stadionom.

Održali sastanak i počistili iza sebe

Sedmorica prosvjednika u jednom su trenutku prošla policijsku kontrolu i otišla u klub, a 20 minuta kasnije izašli su iz kluba. Ne zna se s kojim od članova uprave su se sastali; Vlatkom Peras, Krešimirom Antolićem ili Amrom Peternel. 

Poseban detalj koji je obilježio prosvjed, koji je prošao skoro bez ijednog povika ili nekog drugog čina agresije, bio je trenutak kad su se okupljeni ljudi počeli razilaziti.

Kako su odlazili, tako su i kupili smeće koje su prvotno za sobom ostavili. Nekoliko okupljenih iz mase odvojilo se i pokupilo boce, kutije cigareta i svo ostalo smeće koje je ostalo na tlu. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara