Protivnici hrvatskih predstavnika u Kupu UEFA zadovoljni sa ždrijebom

DINAMO i Varteks imaju realnu šansu za prolaz, Hajduku će biti malo teže, dok bi pobjeda Kamen Ingrada protiv njemačkog Schalkea, čiji čelnici za Kamen Ingrad nikad nisu čuli, bila veliko iznenađenje.

Iz vodstva Schalkea najavili su da im je cilj drugo kolo Kupa UEFA. O Kamen Ingradu ne znaju ništa, niti su čuli za klub iz Velike, ali trener Heyncks izjavio je kako su hrvatski nogometaši tehnički odlično potkovani, pa vjeruje da ni igrači Kamena nisu iznimka, pišu Sportske novosti.

Glavni manager Rudi Assauer svjestan je da će Kamen pokušati nadmašiti svoje mogućnosti, no vjeruje kako će se Schalke bez problema plasirati u drugo kolo. Ipak, koliko god Schalke bio velik naspram Kamen Ingrada Nijemci će poslati svoje skaute da prate utakmice Kamena.

Veličani će biti sretni bez obzira na krajnji rezultat jer će zaraditi najmanje pola milijuna švicarskih franaka.

Zagrebački Dinamo dvaput je izbacio mađarski MTK iz Europe. No, Mađari su ovaj put zadovoljni sa ždrijebom, jer kako kaže tajnik MTK Ferenc Fulop "nema sreće bez treće". Fulop se više boji BBB-a nego Dinama.

Vodstvo Debrecena Fulopu je dalo punomoć da predstavi njihov klub. Debrecen je solidna momčad s dva izvanredna igrača: mladog reprezentativca napadača Bajzata, te Boora glavnog igrača mađarske reprezentacije.

Manager Grasshoppersa izjavio je kako su imali sreće na ždrijebanju dobivši Splićane za protivnike. Još ne znaju ništa o Splićanima no sve detalje će im pribaviti Milan Šarović, nekad vratar Dinama, a danas trener vratara u Grasshoppersu. Najavio je dolazak na derbi HNL-a u nedjelju između Dinama i Hajduka.

Čelnici hrvatskih klubova o protivnicima

U Kamen Ingradu najavljuju kako će se boriti od prve do posljednje minute kako bi ostvarili što bolji rezultat. Zec i Vlak znaju kako je Schalke veliki favorit, no vjeruju kako su čuda i iznenađenja moguća. Za Kamen nema predaje bez obzira na proitivnika.

Igor Štimac smatra Grasshoppersa atraktivnim protivnikom kojeg Hajduk može proći, pišu današnje Sportke novosti. Naravno, sve ovisi o igri Hajduka koje je trenutno vrlo loša.

U Varteksu smatraju kako je im je ždrijeb bio naklonjen. Ne samo zbog protivnika već i zbog dlajnie putovanja. O protivniku Herjavec i Besek još ne znaju ništa, osim što poznaju način na koji se igra mađarska liga.

Direktor Dinama Vrbanović izjavio je kako je prezadovoljan ždrijebom. No, mora se dobro proučiti MTK jer to nije ista momčad kao i prije.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara