Pršo bira između Monaca i 2 milijuna eura

Pršo bira između Monaca i 2 milijuna eura

IAKO Dado Pršo izjavljuje kako bi najradije ostao u Monacu, s obzirom na cijenu koju traži lako je moguće da karijeru nastavi negdje drugdje. U igri za Pršu su Englezi - Fulham, Bolton, Everton, Portsmouth, Španjolci, Turci, Grci i Nijemci - Bayer.

Pršo bi u Monacu ostao za 1.250,000 eura uz ugovor na tri godine, no francuski klub može mu dati tek 900.000 eura i ugovor na dvije godine.

Pršin menadžer Ranko Stojić izjavio je za Jutarnji list kako je Pršo u vrlo teškoj situaciji, pa je zato odlučio uzeti sedam dana za razmišljanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko god bi želio ostati u Monacu, toliko su i privlačne ponude s "druge strane bare". Engleski klubovi nude za Pršu dvostruko više nego mu Monaco može platiti.

Stojić je potvrdio kako je najbolja ponuda premierligaša Portsmoutha, čijem je predsjedniku Mandariću obećao pravo prvokupa. Vjerojatno će Pršo, ne dogovori li se s Monacom, sljedeće sezone, igrati u Premier ligi i to u Portsmouthu.

Od Milana je Pršo najvjerojatnije odustao jer mu je najvažnije da igra, a u Milanu bi se morao pomučiti da dođe do prve postave uz Inzaghija i Shevchenka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara