Pršo: Utakmica je bila baš u pravom smislu riječi – prijateljska

Pršo: Utakmica je bila baš u pravom smislu riječi – prijateljska

HRVATSKI reprezentativac Dado Pršo susret Hrvatske i Irske pratio je na televiziji, a nakon utakmice izjavio je da je bila baš u pravom smislu riječi – prijateljska. Možda i je, ali samo s hrvatske strane.

Naime, Pršo kaže kako su i jedni i drugi isprobavali igrače, te da se zato nije toliko borilo i trudilo. No, i sam je spomenuo kako se to više odnosi na hrvatsku igru nego na irsku.

“Sličan je ngomet Škota i Iraca. Igraju svi po Engleskoj i nema tu vremena da se okreneš, primiriš loptu i razmišljaš sad ću ovo, sad ću ono. Oni lete 100 posto na bilo kojoj utakmici. Igra se čvrsto, skaču na svaku loptu, dueli su non-stop. Čim pomisliš da će malo stati, nešto se dogodi.” - komentirao je Pršo za Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski napadač dodao je kako je dobro što su mlađi igrači osjetili ovakvu utakmicu, te da su su isprobali što mogu, jer u kvalifikacijskim susretima neće imati takvu priliku. “To ipak nisu bile kvalifikacije. Onda se drukčije igra, prijateljske utakmice će uvijek biti ono što jesu – prijatelsjke” - izjavio je Pršo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara