Prvi demo-day MacGregor golf opreme u Hrvatskoj

NA POPULARNOM golf vježbalištu kod hotela "I" na Remetincu u Zagrebu svaki dan od 27. do 30. lipnja između 17 i 20 sati održati će se prvo javno predstavljanje najnovije golf opreme tvrtke MacGregor golf.

Predstavljanje golf opreme ili "Demo Day" je uobičajena praksa na europskim i američkim golf terenima i vježbalištima, a u Hrvatskoj do sada je korištena samo u segmentu prodaje automobila kao svima poznati test vožnje.

Prvi "demo day" u Hrvatskoj će omogućiti golferima, početnicima i svim zainteresiranima da isprobaju najnoviju kolekciju vrhunskih golf palica MacGregor.

Tvrtka Golf Sport Promocija – zastupnik za MacGregor u Hrvatskoj pripremila veliki izbor različitih golf palica namijenjenih apsolutnim početnicima, iskusnijim golferima i profesionalnim igračima.

Svaki sudionik "demo day"-a uz stručnu pomoć organizatora moći će isprobati sve modele golf palica, te odabrati odgovarajući model.

"MacGregor je tvrtka druga po starosti u proizvodnji golf opreme, a poznata je od 1897. godine kada je John MacGregor odlučio proizvoditi prve golf palice s drvenom glavom u svojoj tvornici u Daytonu, SAD" - govori Georgij Srebren, direktor tvrtke Golf Sport Promocija.

"Od tada povijest MacGregor golfa je neprekidan niz uspjeha, inovacija i razvoja" - dodao je Srebren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove godine MacGregor predstavlja svoju najnoviju kolekciju golf palica: V-FOIL iron palice u 3 varijacije (za početnike, iskusnije golfere i profesionalne igrače) EYE-O-MATIC driver i wood palice MACTEC driver i wood palice BOBBY GRACE design putter palice.

Motto tvrtke MacGregor je proizvodnja i ponuda vrhunskih, visokotehnoloških i izuzetno atraktivnih golf palica, s kojima lako igrati i golferu-početniku i profesionalnom igraču.

"S razvojem interesa prema golf sportu u Hrvatskoj želimo osigurati svjetsku kvalitetu izbora, testiranja i nabave golf opreme. Stoga ja jako važno da naši golferi probaju golf palice prije nego što ih plate" - izjavio je Georgij Srebren.

Popularno golf vježbalište kod hotela "I" svaki dan okuplja brojne Zagrebčane koji nakon radnog vremena dolaze na ovu lokaciju ispucati koju lopticu, riješiti se stresa i popraviti tehniku svoje golf igre.

Na organizirani trening s golf učiteljem dolaze i odrasli i djeca. Tvrtka Golf Sport Promocija – prva golf marketinška agencija u Hrvatskoj od 2003. godine ciljano radi na promidžbi golfa i edukaciji šire javnosti.

U sklopu programa razvoja interesa prema golfu tvrtka izdaje i besplatni golferski mjesečnik "Golfer", a nedavno je plasirala i prvi hrvatski golf portal na 3 jezika (Hrvatski, Engleski i Njemački) koji će uz bezbroj korisnih, golferskih informacija predstaviti Hrvatsku kao buduću golf destinaciju u cijelom svijetu.

Adresa portala je www.golf.com.hr. Na stranicma portala možete pronaći i dodatne informacije o MacGregor golf opremi te o rasporedu MacGregor prezentacija na hrvatskim golf lokacijama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara