KORONAVIRUS U SPORTU

Prvi hrvatski sportaš koronavirusom zarazio se u Londonu, zaraženi trener i izbornik

Prvi hrvatski sportaš koronavirusom zarazio se u Londonu, zaraženi trener i izbornik
Dalibor Urukalović / Robert Anić / Pixsell

HRVATSKI boksač Toni Filipi pozitivan je na koronavirus, a zarazio se u Londonu. To je samo nastavak skandala koji već dugo potresaju Hrvatski boksački savez.

Teškaš BK Gladijator nedavno se vratio iz Londona s prekinutih kvalifikacija za Olimpijske igre te postao prvi hrvatski sportaš koji je pozitivan na virus. Filipi je u samoizolaciji od 20. ožujka. 

"Prva dva dana otkako sam bio u samoizolaciji nije mi bilo ništa, nisam imao nikakve simptome. Nakon toga osjetio sam da sam malo vruć, izmjerio sam temperaturu i imao sam je. Glava me također boljela i kašljao sam. Zatim sam se testirao i danas sam dobio potvrdu da sam pozitivan", rekao je Filipi za Radio Zadar.

"Međutim, sada se osjećam dobro, čvrst sam ja, ne dam bolesti na sebe baš tako lako. Bit će to sve dobro, slušam upute liječnika i vjerujem da će ovo sve brzo proći. Pozdravljam sve, držite se, nema straha, samo budite odgovorni i slušajte nadležne što vam savjetuju", naglasio je hrvatski boksač. 

Trener ženske boksačke reprezentacije Ante Matas u utorak je doznao da je pozitivan na koronavirus, a danas je istu potvrdu dobio i Filipijev trener u Gladijatoru Tomo Kadić. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara