DINAMO U PORTUGALU

Prvi napadač Benfice ne igra protiv Dinama, trener pozvao juniore

Prvi napadač Benfice ne igra protiv Dinama, trener pozvao juniore
Foto: EPA

DINAMO je stigao u Portugal, trening na La Luzu odradit će večeras u 19 sati.  Novinar Indexa također je u Lisabonu, točnije, u Benficinu trening-kampu 30-ak kilometara izvan grada.

>>>Bjelica otkrio taktiku za Benficu: "Pakao Luza je motiv više"

Modri u četvrtak od 21 sat protiv Benfice brane 1:0 iz Zagreba u borbi za plasman u četvrtfinale Europa lige.

Golemi trening centar Benfice, Caixa Futebol Campus ima deset terena, izgrađen je 2006. godine te kasnije renoviran. Ovdje se nalazi i slavna akademija Benfice, koja se u posljednjih deset godina, zbog dominacije Porta i premalo titula, u potpunosti okrenula tehnologiji.  Apsolutno sav rad u svim Benficinim kategorijama u ovom nogometnom laboratoriju na 18 hektara, bazira se na tehnologiji. Korištenjem najsofisticiranijih i najmodernijih senzora, Benfica 24 sata dnevno prati svakog svojeg igrača.

U Portugalu, barem za sada, Dinamo ne prate toliko detaljno. Nakon kiksa u prvenstvu, o utakmici s Dinamom ne priča se previše i to može biti golem kapital za Nenada Bjelicu.

Također, u trening kampu Benfice doznali smo da najopasniji igrač Benfice Haris Seferović ipak neće igrati protiv Dinama, zbog ozljede koju je pokupio u Zagrebu. I on i Jardel trenirali su u teretani, odvojeno od ostatka momčadi, ali Fejsa će, čini se, biti spreman. Momčadi su priključena tri juniora.

Ponovno ćemo se iz Portugala javiti u 14:30 sati s press-konferencije Benfice, koju ćete također moći uživo pratiti na našem portalu i na Facebook stranici Index Sporta. U 18:30 je presica Dinama na kojoj će biti trener Nenad Bjelica te Nikola Moro.

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara