VIDEO Prvo okupljanje Hajduka u novoj godini: Kos otkrio što će biti s Ohandzom

VIDEO Prvo okupljanje Hajduka u novoj godini: Kos otkrio što će biti s Ohandzom

 Foto: HNK Hajduk

 U HAJDUKOVOM "Bijelom salonu" poljudskog stadiona održana je prozivka igrača Hajduka za proljetni dio sezone.

Prvotimcima su se obratili predsjednik Uprave Ivan Kos, sportski direktor Mario Branco i trener Joan Carrillo koji je sa svojim prvim suradnicima igračima predstavio plan priprema tijekom predstojećih sedam tjedana. Do 22. siječnja trenirat će u Splitu, a od 23. siječnja do 4. veljače boravit će na pripremama u Beleku u Turskoj.

Predsjednik Uprave Hajduka Ivan Kos istaknuo je kako nije zadovoljan četvrtim mjestom na prvenstvenoj ljestvici. "Nismo zadovoljni četvrtim mjestom i moramo napraviti iskorak. Primarni nam je zadatak popraviti poziciju na ljestvici," poručio je.

Na novinarski upit hoće li momčad biti sigurna na pripremama u Turskoj s obzirom na nedavne terorističke napade, Kos je rekao kako ne bi trebalo biti sigurnosnih poteškoća.

Također, predstavljen je i stručni stožer trenera Joana Carrilla u koji su, uz dosadašnje pomoćnike Vika Lalića i Jakova Previšića (kondicijski trener), uključeni i donedavni trener vratara Splita Tiho Bulat, te Mađar Mátyás Czuczi i Španjolac Xavier Coll Planas.

"Željno iščekujemo Kalinićev transfer"

O mogućim transferima ove zime, prvi čovjek Hajduka je rekao: "Neće biti puno promjena, mi smo na ljeto napravili veći dio posla, ali to je pitanje za našeg sportskog direktora. Bit će nešto izmjena, ali ne puno".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, nadaju se u Hajduku da bi im novac mogao donijeti transfer bivših igrača poput Nikole Kalinića za kojeg Kinezi nude bogatstvo.

"Sigurno željno iščekujemo transfer Kalinića, zbrajamo, čekamo, ali o iznosima ne želim pričati. Bilo bi lijepo da se ostvari što se piše", rekao je Kos.

Kakav je status Francka Ohandze?

"Ohandza je naš igrač i riješit ćemo njegov status do odlaska u Tursku", dodao je Kos.

 Na prozivci se pojavio 31 igrač:

Dante Stipica, Ivo Grbić, Zoran Nižić, Ardian Ismajli, Marko Ćosić, Lorenco Šimić, Hysen Memolla, Josip Kvesić, Savvas Gentsoglou, Zvonimir Kožulj, Toma Bašić, Anthony Kalik, Barry Hamza, Nikola Vlašić, Frane Vojković, Tonći Mujan, Ante Erceg, Márkó Futács, Ahmed Said Said, Franck Ohandza, Ivan Mastelić, Deni Jurić, Josip Bašić, Hrvoje Relota, Bruno Budalić, Petar Bosančić, Ante Vrljičak, Boris Rapaić, Marko Bencun, Marin Ljubić te Ivan Prtajin.

Zbog zdravstvenih problema jednog člana uže obitelji prve treninge će preskočiti Jefferson, a reprezentativne obveze imaju Josip Juranović i Fran Tudor i propustit će prvih desetak dana priprema na Poljudu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara