Pudar: Sampdoria me iznenadila anti-igrom

Pudar: Sampdoria me iznenadila anti-igrom

STRATEG Hajduka Ivan Pudar nakon utakmice je izjavio kako je zadovoljan igrom Hajduka, ali da je vrlo razočaran rezultatom, te da ga je Sampdoria iznenadila anti-igrom.

"Imali smo priliku vidjeti pravi talijanski nogomet s mnogo prekršaja, grube igre i odugovlačenja. Portugalski sudac im je išao na ruku i sve to dopuštao. Sampdoria je slučajnim golom bez prave prilike cijelu utakmicu došla do pobjede. S druge strane mi smo imali dvije prečke, gredu i nekoliko dobrih prilika. Na kraju moram reći da sam zadovoljan igrom i vrlo razočaran rezultatom." - izjavio je Pudar na konferenciji nakon utakmice.

Govoreći o uzvratnoj utakmici Pudar je kazao kako se nada da će im se ozlijeđeni igrači vratiti i pomoći im u toj teškoj utakmici u kojoj, vjeruje Pudar, ima šanse za prolaz dalje. "Jedino se nadam da će moji mladi igrači napokon početi zabijati golove." - dodao je.

Na upit može li Hajduk uopće igrati protiv Sampdorije, Pudar je kazao: "Ja ću to odgovoriti na svoj način: Mora, a napadači moraju početi davati golove i svi moramo dati 120 posto svojih mogućnosti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanske novinare zanimalo je koga Pudar smatra najboljim igračem Sampdorije. "Bellucci je Sampdorijin najkvalitetniji igrač. Večeras je pokazao raskoš talenta" - odgovorio je strateg Bilih.

Na kraju je Pudar zahvalio publici na odličnoj podršci i na tome što ni jedna baklja nije pala na teren.

V.B.
Foto: V.G.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara