Hajdukov novi trener sastavio stožer, Olić neće na Poljud

Hajdukov novi trener sastavio stožer, Olić neće na Poljud

Facebook: Olimpija Ljubljana

HAJDUKOVA prva momčad danas je započela pripreme za novu sezonu, a novi trener Marijan Pušnik uoči početka predstavio je svoj stručni stožer. Prvi pomoćnik bit će mu Žiga Kljajić koji je s njim surađivao u Iranu i Dravogradu.

Uz prvog pomoćnika Pušniku će asistirati i Marko Lozo, koji je prošlu polusezonu bio na klupi niželigaša Jaruna. Riječ je o nekadašnjem Hajdukovom kadetu, bivšem igraču Imotskog i Šibenika. Po završetku nogometne karijere posvetio se studiju Kineziologije s kojeg bi uskoro trebao izaći s doktorskom titulom.

Trener golmana bit će Zoran Varvodić, čovjek s višegodišnjim iskustvom u radu s golmanima Hajdukove prve momčadi. Trener Pušnik najveći naglasak stavlja na fizičku pripremu igrača, a kako bi Hajdukovi prvotimci bili besprijekorno pripremljeni za iduću sezonu pobrinut će se stručnjak za kondicijsku pripremu Mario Tomljanović, koji je i dosad brinuo za fiziku Hajdukovih igrača. Uz Tomljanovića o kondicijskoj spremi prve momčadi brinut će i slovenska tvrtka TMG-BMC koja surađuje s brojnim klubovima u ligama petice.

Olić se zahvalio Hajduku, Pušnik ne želi Ibričića


Uoči početka Hajdukovih priprema mir u Poljudu poremetila je bombastična najava, naime "bili" su stupili u kontakt s bivšim hrvatskim reprezentativcem Ivicom Olićem, ali nekadašnji igrač HSV-a, Bayerna i Wolfsburga zahvalio se na interesu i pristojno odbio ponudu jer je već odlučio gdje će nastaviti karijeru i nema namjeru izigrati dogovor.

Miljenik Torcide, Senijad Ibričić, pak je bio zainteresiran za dolazak u Hajduk, ali navodno nije po ukusu trenera Marijana Pušnika jer igrač njegovog profila ne odgovara filozofiji igre slovenskog stručnjaka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara