Pušnik na zadnjem treningu: Ne budite pičke! Poklonite se svakom navijaču Hajduka

Pušnik na zadnjem treningu: Ne budite pičke! Poklonite se svakom navijaču Hajduka

Foto: Index

MARIJAN PUŠNIK na treningu Hajduka održao je igračima već tradicionalni motivacijski govor. Dan uoči puta za Rumunjsku, gdje će Bijeli protiv Iasija otvoriti europsku sezonu utakmicom drugog pretkola Europa lige, energični Pušnik, upozorio je prvotimce da od njih očekuje srčaniji odnos prema dresu i navijačima.
 
" Protiv Junaka niste odigrali dobro! Morate igrati srčanije, s više motiva. Vi igrate za Torcidu, vi ste tu zbog navijača. I kada gubite 3:0, morate dignuti glavu. Ne budite pičke, vi ste Hajduk"
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podsjetimo, Pušnik je jučer javno najavio kazne igračima jer po izlasku s terena nisu pozdravili navijače. Kasnije je na službenom webu kluba objasnio da ne poznaje proceduru te da igrače nije trebao prozivati javno. No, od svojih zahtjeva ne odustaje.
 
"Uvijek morate pozdraviti navijače. I kada gubite, i kada pobjeđujete. Svi morate biti pod tribinom, čak i kada njoj stoji jedan navijač s kupljenom ulaznicom. Morate mu se pokloniti i igrati za dres i grb Hajduka. Znate li vi uopće koja je to privilegija?", kazao je Pušnik igračima uoči današnjeg treninga.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara