Putovali 9622 kilometra da bodre svoj klub i dobili dres najveće zvijezde

Putovali 9622 kilometra da bodre svoj klub i dobili dres najveće zvijezde
Foto: Twitter

GOSTOVANJA za navijače često znaju biti logistička noćna mora. Na utakmice udaljene nekoliko stotina, pa i tisuća kilometara putuju automobilima, kombijima i autobusima te spavaju u raznim smještajima samo da bi bodrili svoju momčad.

No kad taj put iznosi 9622 kilometra u jednom smjeru, onda je zaista riječ o velikoj ljubavi. To su ovog tjedna pokazali Nana i KC iz Hong Konga koji su s dalekog istoka stigli u Englesku kako bi pogledali dvije utakmice svoje omiljene momčadi. I to ne Cityja, Uniteda ili Liverpoola, nego - Watforda.

Par iz Hong Konga stigao je prošlog vikenda i bio na gostujućoj utakmici protiv Leicestera, a sinoć su na Vicarage Roadu uživo gledali i susret protiv lidera Manchester Cityja. Iako je Watford u hrabroj predstavi izgubio 2:1, Nana i KC su svejedno bili oduševljeni viđenim, a njima je oduševljen bio i legendarni kapetan Hornetsa Troy Deeney. Bivši zatvorenik i vjerojatno najzanimljiviji lik u Premiershipu vidio je njihov transparent na tribini te im nakon utakmice stisnuo ruku i poklonio dres.

"Kapetane, hvala vam na daru i nezaboravna četiri dana uz klub. Svi ćete nam nedostajati", napisala je Nana na Twitteru nakon utakmice.

Nije poznato kako su Nana i KC razvili ljubav baš prema Watfordu, ali je njihova predanost klubu s drugog kraja svijeta zaista impresivna. Prepoznao je to i Watford koji im je po dolasku iz Hong Konga poklonio dresove s njihovim imenima i brojevima 60 i 13 koji simboliziraju put od 6013 milja u jednom smjeru.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara