Rađa odustao od ponude Real Madrida

BIVŠI košarkaški reprezentativac i legenda splitske košarkem, Dino Rađa, odustao je od ponude trenera Real Madrida Božidara Maljkovića, koji ga je prije desetak dana otvoreno pozvao madridski klub.

Dino je nakon nekoliko dana razmišljanja i taktiziranja odlučio Maljkovićevu ponudu prihvatiti, ali nakon što je vidio što mu se službeno nudi, odustao je od ponude.

"Promijenili su se neki uvjeti u odnosu na ono o čemu smo do sada razgovarali." - ukratko je prokomentirao Rađa za Jutarnji list, dodajući da se zbog toga osjeća izigranim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najprije su mi obećali jedno, a onda, kad sam bio spreman potpisati ugovor i nastaviti s igranjem, oni su nudili nešto posve drugo." - rekao je ogorčeno Rađa.

Da je Rađa Maljkovićevu ponudu ozbiljno shvatio najbolje svjedoči činjenica kako se proteklih dana vratio kondicijskim treninzima trčeći s trenerom Mirkom Krolom po splitskom Marjanu.

Jutarnji list piše kako bi razlog odgode potpisivanja ugovora s Realom mogao biti znatno manji iznos koji su Španjolci bili spremni uplatiti Rađi. Spekuliralo se o ugovoru "teškom" tri milijuna eura, ali očito da Španjolci nisu mogli toliko platiti za Rađu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara