TRANSFERI

Raiola: De Ligt u Barci? Ni Walt Disney se ne bi toga dosjetio

Raiola: De Ligt u Barci? Ni Walt Disney se ne bi toga dosjetio
Screenshot: Twitter

MINO RAIOLA, agent Matthijsa de Ligta, otpratio je svog štićenika na liječnički pregled koji je danas mladi Nizozemac prošao u Torinu. De Ligtov službeni potpis ugovora s Juventusom još se čeka, a Raiola je danas kratko razgovarao i s novinarima.

Uvjeravao je okupljene da ga nitko, pa ni Real Madrid, nije kontaktirao oko Paula Pogbe, a kad su ga pitali za Barcin interes za De Ligta, kontroverzni Talijan izgubio je živce.

"Previše sran*a se napisalo na tu temu. Ni Walt Disney se ne bi toga sjetio", kazao je Raiola novinarima, dok su mu navijači Juventusa skandirali jer im je doveo Ajaxovo čudo od djeteta.

Objasnio je i zašto je odabrao Italiju kao iduću destinaciju za svog štićenika.

"Nije bilo pitanje tko ga želi više, nego to što je Juve pravi klub za njega. Za braniča je bitno da dođe u Italiju. Ako želiš biti najbolji na svijetu, to je nužan potez u karijeri. Od svih mladih braniča, Matthijs je trenutno najbolji", u svom stilu govorio je kontroverzni agent pa zaključio:

"On je kao Pavel Nedved, imaju isti mentalitet, a zbog ambicija me podsjeća na Ibrahimovića. De Ligt ima sve što je potrebno."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara