"Rakitić je veliki Dinamovac"

MLADI Ivan Rakitić stalni je potencijalni hrvatski reprezentativac. A u posljednje vrijeme i potencijalna akvizicija Zdravka Mamića. Zajedno s procvalim golgeterom Mladenom Petrićem, prepun elana započeo je Baselove zimske pripreme uoči nastavka sezone.

Njih su dvojica zabili četiri pogotka u visokoj pobjedi nad Wohlenom (9:2). No, Rakitić i njegov otac jednim uhom pomno osluškuju zbivanja u Maksimirskoj. Ugovor sa švicarskim prvoligašem ističe u ljeto 2008. godine, novi je već na stolu, no Rakitići se premišljaju.

Kako tvrde, u stalnom su kontaktu sa Zdravkom Mamićem i ne nađu li se s čelnicima Basela, odlazak je izvjestan. A u tom slučaju, Dinamo je pak, opcija broj jedan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada sam u listopadu boravio kod Rakitića u Švicarskoj, shvatio sam da su veliki Dinamovci. Siguran sam da bi, u slučaju raskida ugovora, Rakitiću bila čast zaigrati u Dinamovom dresu jednog dana. No, nisam siguran koliko je ta varijanta u ovom trenutku aktualna." - kratko je prokomentirao Dinamov glasnogovornik Neven Cvijanović.

D.R.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara