LIGE PETICE

Rakitić se bori za ostanak u Barceloni. Sada je dobio i podršku navijača

Rakitić se bori za ostanak u Barceloni. Sada je dobio i podršku navijača
Foto: Getty Images

IVAN RAKITIĆ ljetos je puno govorio o svom statusu u Barceloni i javno kritizirao klub zbog činjenice da je većinu sezone proveo na klupi. Sada je dobio nekoliko prilika i pokazao da još uvijek može konkurirati za prvih 11. 

Sve je izglednije da će uskoro napustiti klub jer interesa ima i to iz jakih klubova, poput Intera i Juventusa, a zainteresiran je i PSG.

Za razliku od Uprave s kojom se prepire, navijači Barcelone podržavaju Rakitića. Pokazali su to i kada su ga, dok je izlazio iz igre protiv Borussije Dortmund u Ligi prvaka, počastili ovacijama.

Navijači žele da ostane

Mundo Deportivo proveo je anketu među svojim čitateljima u kojoj su upitani žele li više odlazak Artura Vidala ili Ivana Rakitića.

Za Vidala je glasalo čak 45 posto čitatelja, dok je za Rakitića glasalo 19 posto ljudi. Za ostanak obojice glasalo je 22 posto čitatelja, dok je njih 13 posto reklo da žele obojicu izvan Camp Noua.

Iako se čini malom, ova gesta dobro pokazuje da navijači Barcelone ne žele odlazak Rakitića jer se ipak radi o katalonskom mediju koji je blizak klubu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara