Rakitić se oglasio nakon incidenta na Ugljanu: "Nitko nam ne može uzeti naš osmijeh"

Rakitić se oglasio nakon incidenta na Ugljanu: "Nitko nam ne može uzeti naš osmijeh"

Foto: Instagram

NAKON što je razbijen prozor na vili koju je iznajmio na otoku Ugljanu i nakon što je gliserom s obitelji napustio otok, oglasio se Ivan Rakitić.
 
Zvijezda Barcelone i hrvatske reprezentacije na društvenim mrežama poručuje kako i dalje uživa u obiteljskom odmoru i da njemu i njegovoj obitelji nitko ne može uzeti osmijeh.
 

 
Podsjetimo, nepoznati počinitelj razbio je staklo na vili koju je iznajmio Rakitić. Nakon incidenta nogometaš je strpljivo dijelio autograme okupljenoj djeci, a potom je sa suprugom i djecom, uz pratnju zaštitara, napustio otok.
 
Rakitićev kum: On se u Splitu i Dalmaciji osjeća kao kod kuće
 
Ante Čačić, izbornik hrvatske reprezentacije, razbijeno staklo nazvao je terorističkim činom, dok Rakitićev kum smatra kako se ne trebaju dizati velike tenzije oko toga.
 
"Ne bi trebalo dizati velike tenzije oko toga. Bačen je jedan jedini kamen, doduše poveći, što može biti nedjelo samo jedne osobe. Dogodilo se to taman nakon što su ručali, razbijeno je staklo, što je pogotovo uznemirilo njegovu suprugu i odlučili su napustiti vilu", rekao je za Dalmatinski portal Marko Bralić i dodao da se Rakitić u Splitu i Dalmaciji osjeća kao kod kuće.
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara