Evo kako je izgledao susret Modrića i tragičara Ramosa u svlačionici

Evo kako je izgledao susret Modrića i tragičara Ramosa u svlačionici

Foto: Getty Images / Guliver Image

PRIČA dana nakon velike pobjede Hrvatske je Luka Modrić, koji oduševljava svijet čak i kad ne igra. Protiv Španjolske je Dariju Srni prišapnuo kako puca Sergio Ramos, kapetan hrvatske reprezentacije informaciju je prenio Subašiću, a ostalo je povijest...


"Luka Modrić je tako dobar da odigrava ključne poteze i kad je na klupi," jedan je od duhovitih komentara na potez hrvatske desetke.

Modrić je zbog ozljede propustio utakmicu, ali bio je jedan od najboljih savjetnika Anti Čačiću jer dobro pozna sve španjolske reprezentativce, naravno najbolje je upoznat sa svojim suigračima iz Reala, pogledao je stotine Ramosovih penala na treningu i dobro je znao kako puca španjolski kapetan.


Po završetku utakmice Luka Modrić odmah je porazgovarao sa Sergijom Ramosom na travnjaku, a nekoliko minuta kasnije s Mateom Kovačićem javio svom suigraču i ispred svlačionice. Sudeći po fotografiji čini se kako mu je Ramos sve oprostio jer se srdačno pozdravio sa svojim hrvatskim kolegama.

 

"Hvala Luki Modriću," rekao je Danijel Subašić nakon utakmice.

Golman Hrvatske reprezentacije priznao je što mu je Srna prenio, a on je iskoristio Modrićev savjet i skinuo jedanaesterac.

"Modrić je rekao Srni da mi kaže da pričekam Ramosa i da idem u moju desnu. Tako je i bilo."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara