Reagiranje predsjednika uprave kladionice Germania: "Šapina i Mamić nikada nisu bili u mom uredu"

Foto: Index

ODVJETNIČKI ured Vlatka Nadramija dostavio je redakciji Indexa zahtjev svoje stranke Ivana Koraća, predsjednika uprave Germania Sport d.o.o, za ispravkom netočnih informacija objavljenih u članku "Nove informacije iz Njemačke: Šapina preko Mamića namjestio utakmicu s Arsenalom?". Zahtjev objavljujemo u cijelosti:

"Na Vašem je portalu dana 8. veljače 2011. godine objavljen članak pod naslovom: "Nove informacije iz Njemačke: Šapina preko Mamića namjestio utakmicu s Arsenalom?" u kojem se navodi da je Anto Šapina jedan telefonski razgovor sa Zdravkom Mamićem vodio iz ureda Ivana Koraća, člana Uprave kladionice "Germania", koja je tada bila sponzor zagrebačkog kluba.

U navedenoj su informaciji sadržana čak tri netočna navoda, naime:

- Anto Šapina, kao niti Zdravko Mamić, nikada nisu bili u prostorijama uprave kladionice "Germania", a kamoli u uredu člana Uprave Ivana Koraća. Štoviše, gospodin Korać uopće ne poznaje gospodina Šapinu.

- Obzirom da nikada nije bio u uredu uprave "Germanie", Anto Šapina nikada nije niti vodio telefonski razgovor sa Zdravkom Mamićem iz ureda gospodina Koraća.

- U vrijeme održavanja sporne utakmice Arsenal - Dinamo "Germania" nije bila sponzor Dinama. "Germania" je započela sponzorirati Dinamo tek u ljeto 2008. godine, dok je sporna utakmica održana 2006. godine.

Objavljivanjem navedenih informacija našoj je stranci nanesena šteta u vidu povrede časti, dostojanstva i ugleda, slijedom čega Vas pozivamo da objavite ovaj ispravak sporne informacije ili da se, ako smatrate da ispravak nije moguć, ispričate za objavljeno.

Naša stranka pridržava pravo na tužbu za naknadu nematerijalne štete koja mu je prouzročena objavljivanjem netočnih informacija.

Zagreb, 8. veljače 2011."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara