cristiano ronaldo

Realov bivši predsjednik: Ronaldo je otišao zbog jednog čovjeka

Realov bivši predsjednik: Ronaldo je otišao zbog jednog čovjeka
Foto: Getty Images

OPTEREĆEN neispunjenim obećanjima, Cristiano Ronaldo tijekom ljeta 2018. godine šokantno je nakon devetogodišnje vjernosti za 117 milijuna eura napustio Real Madrid i potpisao četverogodišnji ugovor s Juventusom.

"Florentino Perez jedini je krivac za Ronaldov odlazak", otkrio je Realov bivši čelnik Ramon Calderon za Radio Villa Trinidad.

Prema Calderonovim tvrdnjama, Florentino Perez odbio je Ronaldov zahtjev za povišicu nakon što je Real Madrid protekle sezone osvojio i treću uzastopnu Ligu prvaka. Uz to, enorman novac - suprotno Ronaldovom mišljenju - planirao je investirati u Neymarov transfer.

"Pritisnut zahtjevom za povećanje plaće, Florentino Perez otvoreno je Cristianu Ronaldu priznao kako će za njega prihvatiti svaku ponudu iznad 100 milijuna eura. Juventus je to ponudio i Florentino Perez pristao je prodati Cristiana Ronalda. Zato je s trenerske funkcije otišao i Zinedine Zidane. Nije se mogao zamisliti na Santiago Bernabeuu bez Cristiana Ronalda", izjavio je Ramon Calderon i osudio Perezovu tvrdoglavost.

"Ne poričem da je veliki predsjednik, ali pati od kompleksa mojeg nasljedstva jer Cristiano Ronaldo bio je moj projekt. Otjerao je mnoge, među kojima su Iker Casillas, Raul Gonzalez, Wesley Sneijder i Arjen Robben."
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara