LIGE PETICE

Realov dječak munja: Tražio sam Peleov blagoslov za prelazak u Madrid

Realov dječak munja: Tražio sam Peleov blagoslov za prelazak u Madrid
Foto: EPA

RODRYGO GOES, mladi napadač Real Madrida koji trenutno prolazi kroz prvu sezonu na Santiago Bernabeuu nakon dolaska iz Santosa, dao je intervju za DAZN.

Brazilac je govorio o svom dolasku iz Santosa, ali i o tome kako je, prije nego što je pristao na ponudu madridske momčadi, po savjet išao kod Pelea. Podsjetimo, Rodrygo je prošlog ljeta dogovorio transfer na Bernabeu za 45 milijuna eura.

"Cristiano Ronaldo i Neymar su izvori inspiracije, veliki sam njihov fan. Pele, Neymar i Robinho meni i mom klubu Santosu znače jako puno", rekao je Rodrygo, poznatiji kao O raio ili Munja, pa dodao: 

"Neymara sam najviše pratio, hvala bogu da sam ga imao prilike upoznati. Prije nego što sam došao u Madrid, išao sam do Peleove kuće kako bi mi dao blagoslov", dodao je Rodrygo. 

Nakon što je ostvario transfer otkrio je da je o njemu sanjao otkako je prvi put udario loptu. 

"Real Madrid je za mene kao stadion Santosa, ostvarenje sna. Sanjao sam o tome da igram ovdje, uvijek sam gledao utakmice", rekao je Rodrygo pa komentirao svoj odnos sa Zidaneom:

"Sve je jako dobro, odmah mi je poželio dobrodošlicu. Znao je kad je pravi trenutak da me stavi u igru i kako me pripremiti za to. Pomaže mi da napredujem", zaključio je Rodrygo. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara