Realovo razbacivanje eurima - 97 milijuna za igrače koji ni ne igraju

Realovo razbacivanje eurima - 97 milijuna za igrače koji ni ne igraju
Foto: Rodrigo Jimenez/EPA

TRI od četiri nova Realova igrača još uvijek nisu debitirala za madridsku momčad.

Real je na Odriozolu, Viniciusa i Mariana potrošio 97 milijuna eura, a oni u igri dosad nisu proveli niti jednu minutu.

Kroz cijeli prijelazni rok novi Realov trener Lopetegui je od kluba zahtijevao dovođenje napadača. Na kraju je pristao na povratak Mariana u Real, a onda na njega zaboravio u prvim utakmicama, čak i u trenucima kad je Madriđanima očajnički bio potreban pogodak.

"Mariano je protiv Bilbaa mogao biti jedna od opcija, ali mislio sam da Bale treba izmjenu i uveo sam Vazqueza koji donosi energiju", objasnio je Lopetegui koji je Marianu obećao puno veću minutažu od one koju je imao u svojoj prvoj sezoni u Realu (2016/17 odigrao samo 302 minute).

Situacija s Odriozolom i Viniciusom je drugačija. U njima Real vidi igrače za budućnost. Ideja je da polako ulaze u momčad, ali navijače brine što ih još uvijek nisu imali priliku vidjeti na djelu u službenim utakmicama. 

Vinicius igra za rezerve i dosad je u tri utakmice postigao tri pogotka, a Odriozola je ostavio dobar utisak u prijateljskim utakmicama protiv Uniteda i Juventusa. 

Madridski AS poručuje Lopeteguiju kako je došlo vrijeme da se njima trojici pruži prilika jer u sljedećih 18 dana Real ima šest utakmica, a već zaostaje za Barcelonom u Primeri, i bilo bi dobro kada bi ključne igrače za maratonsku borbu s Kataloncima umorio već u rujnu i listopadu. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara