Redknapp: Ako je Džeko tako dobar, zašto košta samo 27 milijuna?

Foto: AFP

MEĐU brojnim pohvala koje svakodnevno sipa na račun svojih nogometaša, ponajviše Luke Modrića, menadžer Tottenhama bacio je oko i u dvorište suparnika. Pod povećalom mu se našao novi napadač Manchester Cityja Edin Džeko.

Ljubomorno je Redknapp priznao kako bi volio da je on uspio dovesti Džeku iz Wolfsburga. Tvrdi, međutim, da mu se 27 milijuna funti, koliko je City navodno platio njemačkom klubu, čini premalo.

"Svi govore o Džeki, a ako je tako dobar kao što svi govore, onda se čini prilično jeftinim, zar ne", upitao se Redknapp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razgovarao sam sa Steveom McClarenom koji mi je rekao da je Džeko fantastičan. Razgovarao sam s Markom van Bommelom koji tvrdi da je Džeko klasa za sebe. Vidio sam i Jensa Lehmanmna koji kaže da je Džeko bio uvjerljivo najbolji napadač u Njemačkoj. Odjednom se 27 milijuna čini jeftinom cijenom za njega", dodaje menadžer Spursa.

Redknapp je priznao da je svojedobno i sam htio kupiti Džeku, ali je Wolfsburg za njega tražio 50 milijuna funti.

"Bio nam je preskup, a sada se odjednom čini jeftinim. Osamdeset milijuna funti za Ronalda nije skupo, zar ne? Pa, koliko onda vrijedi Messi - milijardu?", retorički je na kraju upitao Redknapp u svom stilu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara