Renault F1 team postavio ambiciozne ciljeve za 2004.

MILD SEVEN Renault F1 Team danas je službeno predstavio novi bolid Renault R24 u Teatro Massimo operi u Palermu na Siciliji pred uzvanicima, među kojima je bilo 650 međunarodnih novinara i VIP uzvanika.

Cilj F1 tima za sljedeću sezonu je poboljšanje ohrabrujućih rezultata zabilježenih prošle godine.

"Danas je nemoguće govoriti samo o tri vrhunske F1 ekipe. Prošle smo sezone ušli među četiri najbolja tima, a zadatak Renaulta ove godine bit će, sasvim logično, ostvariti bolje rezultate nego u 2003. Kako bi to uspješno postigli, pouzdanost će biti od ključne važnosti jer motor mora raditi gotovo 800 km. Razmotrili smo taj parametar i donijeli odluke koje su se nametale još prošle godine, a cilj ćemo početi ostvarivati već na prvoj utrci u Melbourneu", kazao je Patrick Faure, predsjednik Mild Seven Renault F1 Team.

Talijan Jarno Trulli i Španjolac Fernando Alonso, s Franckom Montagnyjem, branit će boje tima ove godine. Franck Montagny aktivno će sudjelovati u programu razvoja Mild Seven Renault F1 Teama jer je Francuz već odvozio 5000 km ove zime.

"Sezonu 2004. započet ćemo s pouzdanjem" objašnjava Flavio Briatore, generalni direktor tima. "Svi su elementi, u Enstoneu kao i u Viry-Chatillonu, kako bi na raspolaganju imali brz i pouzdan automobil. Štoviše oduševljeni smo što radimo s partnerima s kojima smo i prije surađivali - Mild Sevenom, Totalom i Michelinom", kazao je Briatore.

Službena partnerstva Renault je ove zime zaključio i sa JOBS i DMG (strojevi za proizvodnju), Eutelsat (komunikacija putem satelita) i O.Z. utrke (naplatci).
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara