Rijeka potjerala Ercega, prvi strijelac HNL-a dolazi u Dinamo?

NA POMOLU je vjerojatno najveći transfer prijelaznog roka. Naime, nakon što se najbolji strijelac prošle sezone Prve HNL, Tomo Erceg, posvađao s čelništvom Rijeke, čini se da je propao njegov povratak na Kantridu, a interes za ovog vrsnog golgetera odmah je pokazao Dinamo.

Kako smo ranije izvještavali, nakon što je Ercegu propao transfer u Južnu Koreju, zbog važećeg ugovora s Rijekom napadač se vratio na Kantridu, ali je tamo odmah ušao u sukob s čelništvom kluba.

Erceg se, kako piše Novi list, u srijedu pojavio na Kantridi spreman da počne trenirati s ostatkom momčadi, ali je nakon kratkog ali burnog razgovora sa sportskim direktorom Mladenom Romićem i direktorom Marinkom Koljaninom izjurio iz klupskih prostorija, te novinarima u prolazu pojasnio da mu je predsjednik kluba Robert Ježić zabranio trenirati.

Na novinarsko pitanje zbog čega ne smije trenirati, Erceg je kratko odgovorio: "Ne znam, sutra imam zakazan razgovor s predsjednikom Robertom Ježićem nakon čega ću više znati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razloge sukoba Ercega i NK Rijeke otkrio je direktor kluba Marinko Koljanin: "Erceg je napravio veliki gaf, imao je dozvolu za pregovaranje s drugim klubom do 11. lipnja. Nakon toga se nije oglašavao niti na bilo koji način upoznao klub sa svojim statusom. Uostalom, došao je na pripreme 29. lipnja, a pripreme su počele 15. lipnja."

Kako piše Novi list, Erceg će nakon najnovijeg sukoba s čelnicima kluba gotovo sigurno napustiti Kantridu, a novi klub prvog strijelca Lige mogao bi biti zagrebački Dinamo, koji će najvjerojatnije ipak ostati bez argentinskog centarfora Daniela Bilosa.

Dnevni list 24sata piše kako se Dinamo jako "zagrijao" za Ercega, kojeg bi "modri" koristili kao eventualnu zamjenu za Gorana Ljubojevića, u slučaju da bivši napadač Osijeka napusti Maksimir do kraja prijelaznog roka, točnije 31. kolovoza.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara