Rivaldo o Neymaru: "Neka ide u Real, nije to nikakva izdaja"

Rivaldo o Neymaru: "Neka ide u Real, nije to nikakva izdaja"
Foto: EPA-EFE

SAGA o odlasku ili ostanku Neymara u PSG-u cijelo ljeto zabavlja nogometni svijet.

Brazilac je jedan dan u Barceloni, drugi u Realu, a treći pak ostaje u Parizu. Kako se bliži kraj prijelaznog roka, sve više se priča o njegovu odlasku iz PSG-a. Kao jedan od najzainteresiranijih klubova spominje se Real Madrid koji je Brazilca želio još 2013. godine kad je dolazio u Barcelonu, koja bi njegov odlazak u Madrid doživjela kao izdaju.

"Ma, kakva izdaja", rekla je Barcina legenda Rivaldo.

"Nije isto kad odeš izravno iz Barcelone u Real i kad prvo odeš u neki drugi klub pa tek onda u Real. Mislim da Neymarov transfer u Real ne bi trebalo doživljavati kao izdaju Barcelone iako bi meni puno draže bilo da se vrati na Nou Camp. Ondje se dobro osjećao i dobro igrao", rekao je Rivaldo.

PSG je Barceloni jasno poručio da za Neymara želi samo novac, i to barem onoliko koliko ga je platio prije dvije godine, odnosno 222 milijuna eura.

"Siguran sam da PSG neće pristati na nižu ponudu samo zato što se Neymaru ide u Barcelonu. Taj klub si sigurno neće dopustiti da izgubi na Neymaru. Mislim da Neymaru ne bi bilo loše ni da ode u Real", dodao je Brazilac.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara