Robert Kovač odlazi iz Bayerna

Robert Kovač odlazi iz Bayerna

HRVATSKI reprezentativac Robert Kovač razočaran je statusom u minhenskom Bayernu pa razmišlja o odlasku iz kluba, nakon što mu sljedeće ljeto istekne četverogodišnji ugovor.

Nakon što je proteklih dana imao problema sa želucem Kovač se sada osjeća super, no za najboljeg svjetskog stopera nema mjesta u prvom sastavu. Na utakmici Kupa koja se u utorak odigrala u Osnabrucku Kovač nije zaigrao niti minute. U razgovoru za Sportske novosti reprezentativac otkriva da tijekom utakmica sjedi na klupi jer tako hoće trener Felix Magath.

"Nemam iluzija da me se trener sjeti, uvjeren sam da na mene više ne računa, barem ne kada komponira prvu jedanaestoricu"- rekao je Kovač dodajući da ne zna što je zgriješio i zašto je završio u dubokoj pričuvi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovač smatra da je bolji od klupskih konkurenata Lucia i Linkea. Odlučio je da još neko vrijeme neće ništa govoriti Magathu, no ako ovakav status u klubu potraje zatražit će razgovor s trenerom i pitati ga što misli o njemu i što od njega očekuje.

Ukoliko se ništa ne promijeni, Kovač će nakon što mu u srpnju 2005. istekne ugovor potražiti neki drugi klub, koji će ga više cijeniti. Smatra da bi bavarskom klubu odgovaralo da ga puste prije isteka ugovora, kako bi stekli pravo na odštetu.

Kovač podsjeća kako su mu zanimljivi Tottenham i Newcastle, ali i Španjolska. Budući da je rođen u Njemačkoj, i da se tamo osjeća kao domaćin, nema ništa ni protiv prelaska u neki njemački klub.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara