ronaldinho

Ronaldinho oduševio na zatvorskom turniru. Zaslužan za sve golove svoje ekipe i zaradio pečeno prase

Ronaldinho oduševio na zatvorskom turniru. Zaslužan za sve golove svoje ekipe i zaradio pečeno prase
Foto: Screenshot Twitter

JEDAN od najvećih i najomiljenijih nogometaša u povijesti, čarobni Ronaldinho Gaucho i njegov brat Roberto de Asis nalaze se u zatvoru u Paragvaju nakon što su ušli u tu zemlju s lažnim putovnicama. Njihov odvjetnik je pokušao izvući svoje klijente iz zatvora, ali nadležni organi to su odbili zbog sumnje da bi mogli pobjeći iz zemlje prije početka suđenja.

Već su nekoliko dana u zatvoru, ali čini se da Ronaldinhu nije toliko loše u ''ćeliji''. Veliki nogometaš ima status najpopularnijeg zatvorenika, a čuvari i osoblje zatvora svakodnevno Brazilcu stoje na usluzi.

Paragvajski mediji jučer su objavili da je Ronaldinho dobio dozvolu da zaigra na zatvorskom turniru, a pobjedniku će kao nagrada pripasti pečeno prase teško 16 kilograma. Čovjek koji je u karijeri osvojio sve trofeje u kojima se natjecao, među ostalim i Ligu prvaka i naslov prvaka svijeta, jučer je igrao za pečeno meso.

Naravno, ekipa za koju je zaigrao jedan od najvećih ikad prošetala se turnirom. U finalu su pobijedili 11:2, a Ronaldinho je oduševljavao potezima. Od 11 golova svoje ekipe zabio je pet, a asistencijama je sudjelovao kod ostalih šest.

El Mundo Deportivo je objavio fotografije Ronaldinha kako igra, a premda je lišen slobode, čim mu je lopta u nogama, on je sretan.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara