Ronaldo: Bio sam najbolji, a sada želim postati vječan

Tekst: Totalsport
Foto: AFP

NE SASVIM nogometni intervju dao je portugalski nogometaš Real Madrida, 25-godišnji Cristiano Ronaldo, za potrebe portugalske TV emisije Sic.

Ekipi popularne večernje emisije najskuplji je nogometaš današnjice otvorio vrata svoje luksuzne vile u ekskluzivnom naselju La Finca u Pozuelu de Alarconu, mjestašcu malo izvan Madrida.

Ronaldo je pred kamerama skočio u bazen u kojem se kupao sa svojim labradorom, žonglirao u predvorju kuće s improviziranom loptom od čarapa iz njegova ormara te u golemoj garaži turirao svoje nabrijane sportske automobile.

Rekao je da je ostvario prvi veliki cilj: dokopao se naslova najboljega svjetskog nogometaša.

"Sada želim postati vječan i naosvajati se još čitavog niza trofeja s klubom i reprezentacijom."

Prvi je put otkrio da je ranoranilac.

"Pred jutarnji trening koji počinje u deset sati ja se obično pojavim u trening-centru oko 8.30. Volim krenuti rano ujutro i izbjeći gužvu lagano se vozeći madridskim ulicama. Ima dana da dođem na trening prije ekonoma s opremom. Neki se ljudi u klubu tome ne mogu načuditi."

Kaže da mu dan-danas nedostaje djetinjstvo.

"Nisam stigao uživati u njemu. Uvijek sam se osjećao toliko različitim djetetom od većine mojih vršnjaka. Svejedno, sviđam se sam sebi ovakav kakav sam ispao. Imam snažno izraženu osobnost na majku i ljubaznost na oca."

Na pitanje o ženama i mogućem braku Ronaldo je također spremno odgovorio:

"Ženu mojih snova još uvijek nisam upoznao. Jednog dana, prije ili kasnije, sigurno ću se oženiti. Čim upoznam takvu. Inače imam veliko poštovanje prema ženama."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara