LIGE PETICE

Ronaldo nagradu čekao u autu, njegovi tjelohranitelji zaslijepili kamere

Ronaldo nagradu čekao u autu, njegovi tjelohranitelji zaslijepili kamere
Foto: Gulliver / Getty Images

DOK se naveliko komentiralo nepojavljivanje Cristiana Ronalda na ceremoniji dodjele Zlatne lopte u Parizu, on je za to vrijeme u autu čekao da dobije nagradu na svečanosti Serie A u Milanu.

Ronaldu je ta dodjela nagrade, na kojoj je proglašen MVP-jem i najboljim napadačem godine u talijanskom prvenstvu, došla kao idealna izlika da ne ode na onu parišku, za koju je znao da nije osvajač.

Ali njegovo ponašanje na svečanosti u Milanu bilo je skandalozno, javljaju talijanski reporteri. Tancredi Palmeri, dopisnik beIN Sportsa i CNN-a, otkriva kako je to izgledalo:

"Ronaldo je cijelo vrijeme ceremonije sjedio u autu ispred dvorane, u koju je ušao samo kada mu je javljeno da je osvojio nagradu. 

Tada je praćen brojnim zaštitarima ušao u dvoranu, a njegovi tjelohranitelji za to vrijeme su lampama zasljepljivali kamere kako ga ne bi mogle snimati u trenutku ulaska."

Ronaldo je zatim uzeo nagradu, kratko se na njoj zahvalio i vratio se u Torino bez pojavljivanja pred kamerama, što su učinili svi ostali laureati. Talijani pišu da je ovo izveo kako bi izbjegao pitanja o Zlatnoj lopti.

Peterostruki osvajač te nagrade nije došao na svečanost njene dodjele ove godine, kada ju je osvojio Lionel Messi, kao ni prošle, kada je pripala Luki Modriću. 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara