Ronaldo: Nisam znao da imaju "pimpače"

 RONALDO je u prvom intervjuu uputio ispriku navijačima zbog čudnog incidenta s dvospolcima koji se zbio prošlog tjedna u jednom motelu u Riju.

"To je najgluplji potez u mom privatnom životu, pogreška koja je imala svjetskog odjeka i koja će zauvijek obilježiti predodžbu o meni", rekao je listu Fantastico.

Brazilski se Fenomen, odgledavši utakmicu Flamengo-Botafogo, naumio zabaviti u ženskom društvu pa je pozvao u motel tri osobe koje su mu se učinile kao zgodne djevojke i ljubavne profesionalke, međutim naknadno je otkrio kako imaju muške spolne organe.

"Neugodno mi je pričati o tom događaju. Nitko od nas nije imun na pogreške, a ja sam svoju učinio kad sam potražio zabavu. Kad smo stigli u lokal, ustvrdio sam da se radi o transvestitima te sam poželio stvar okončati tada i otići kući. Već sam se bio pokajao zbog svog postupka. No, nisam uspio, jer je počelo iznuđivanje", ispričao je Ronaldo.

Iz razgovora je vidljivo da se Ronaldo ne stidi što je tražio usluge prostitutki, već što je doveden u vezu s osobama koje imaju muške genitalije.

"Ni u jednom trenutku nisam slutio da je transvestit. Potpuno sam heteroseksualan. Nisam imao intimni odnos s njima. Čim sam otkrio da to nije ono što želim, napustio sam teren. Nisam ni uzimao drogu. I dalje sam sportaš, iako sam izvan igre zbog ozljede koljena", kaže Ronaldo.

Mediji su osobe s kojima se Ronaldo družio nazvali transvestitima, međutim vjerojatno se radi o hermafroditima (dvospolcima), osobama sa spolnim obilježjima i muškaraca i žena. Brazilska je produkcija porno filmova prepuna hermafrodita, koje po svemu nalikuju na žene (i to zgodne!), osim po ''nekoliko detalja''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo: Zbog incidenta djevojka mi je dala pedalu

Iako tvrdi da ga je jedna od trojke ucjenjivala prijeteći da će otkriti stvar medijima ako joj ne plati 18.000 eura, ne planira je tužiti.

"Ja da bih je tužio!?", rekao je uz smijeh.

Osim što mu je mučno što se o njegovoj epizodi pročulo po svijetu, žali zbog gubitka djevojke Marije Beatriz Anthony.

"Glupo je od mene što sam tražio tu vrstu zabave, već i zbog toga što imam djevojku. Zapravo, imao sam. Kad sam joj ispričao tu zgodu, prvo me je ispsovala. Poslije mi je dala podršku, ali znam da će joj biti teško oprostiti mi", ocijenio je.

Na koncu, uvjeren je da mu UNICEF neće oduzeti ulogu ambasadora, da mu tvrtke koje ga sponzoriraju neće okrenuti leđa i da će mu vrata Flamenga i dalje biti otvorena - kad se oporavi od ozljede koljena i kad mu na ljeto istekne ugovor s Milanom.

Totalsport
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara