#STAY AT HOME

Ronaldo poslao poruku u jeku krize oko koronavirusa: "Ako ste ikada sanjali..."

Ronaldo poslao poruku u jeku krize oko koronavirusa: "Ako ste ikada sanjali..."
Foto: Instagram

CRISTIANO RONALDO trenutačno se nalazi u karanteni u Portugalu. Otišao je u posjet bolesnoj majci prije desetak dana i ostao ondje jer je u međuvremenu situacija uslijed pandemije koronavirusa u Italiji strahovito eskalirala.

Ne zna se još kada bi se nogomet trebao vratiti na travnjake Italije, ali za vjerovati je da to neće biti do početka svibnja jer je situacija na Apeninima i dalje neizdrživa.

Za to vrijeme slavni Portugalac trenira u svom portugalsku domu i šalje poruke navijačima diljem svijeta - najvažnija je da ostanu u svojim domovima i tako pomognu oko sprječavanja širenja zloglasnog virusa.

"Ako ste ikad sanjali da igrate za milijune diljem svijeta, sada je vaša šansa. Igrajte se unutra, igrajte za svijet", napisao je Juventusov najbolji nogometaš te tako prenio slogan velike Nikeove kampanje.

Portugalca na Instagramu prati 208 milijuna ljudi pa nema sumnje da će poruka ostvariti golem utjecaj. U samo dvadeset minuta poruku je na Instagramu lajkalo više od 700 tisuća pratitelja.

VIDEO: Ronaldo dominira i u 35. godini

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara