Ronaldov menadžer: Cristiano je najbolji u povijesti. Prestići će i Pelea

Ronaldov menadžer: Cristiano je najbolji u povijesti. Prestići će i Pelea
Foto: EPA

NOGOMETNI svijet ovih dana priča o Cristianu Ronaldu, koji je zabio 700. gol u karijeri. Kapetan Portugala nastavlja rušiti rekorde i juriti nove, a njegov menadžer Jorge Mendez u razgovoru za talijanski Tuttosport poručuje da je Ronaldo najbolji igrač u povijesti nogometa.

"Brojevi ne lažu i najbolje osvjetljavaju način na koji Ronaldo ruši rekorde. To ga svrstava u kategoriju najboljeg nogometaša u povijesti s velikom razlikom u odnosu na druge jer je učinio jako puno u svim klubovima gdje je igrao, od Engleske preko Španjolske pa sada do Italije. Tu je i reprezentacija Portugala, s kojom je igrao tri finala i pobijedio dva", naglasio je Mendez, aludirajući na Ronaldovo osvajanje Eura, prvog ikad za Portugal, kao i trofej Lige nacija, dok je izgubio finale EP-a 2004. od Grčke, na početku karijere. 

Ronaldo će 5. veljače proslaviti 35. rođendan, a Mendez je uvjeren da najbolje tek dolazi.

"Cristiano je ostvario nevjerojatan cilj od 700 golova, ali nemam nikakvih dvojbi da će prestići i Pelea kao najboljeg strijelca u povijesti. To će učiniti s Juventusom, a složit ćete se da još 68 golova za ovakvog Ronalda nije mnogo. Također, uvjeren sam da najbolje od njega tek dolazi", zaključio je Mendez. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara