RONALDOVO TJEŠENJE BALEA ZALUDILO SVIJET Svi su se rastopili na zagrljaj od 200 milijuna eura

RONALDOVO TJEŠENJE BALEA ZALUDILO SVIJET Svi su se rastopili na zagrljaj od 200 milijuna eura

Foto: Guliver Image/Getty Images

#PORWAL, oznaka za sve vezano uz prvi polufinalni par Eura, najpopularnija je tema na Twitteru večeras, u drugi plan gurnula je čak i Ramazanski bajram, kojeg slavi 1.7 milijardi muslimana u svijetu.

> PORTUGAL U FINALU EURA Ronaldo i Nani u tri minute sredili Wales

Nogometna religija trenutno je ipak najjača na društvenim mrežama, ali unutar te globalne pomame za utakmicom u Lyonu, jedan događaj s tog meča daleko je najpopularniji i ljubitelji nogometa bez obzira na vjeru, naciju i navijačku preferenciju, dive mu se i klanjaju.
 
Radi se o potezu Cristiana Ronalda. Nakon završetka utakmice u kojoj je Portugal njegovim golom i asistencijom pobijedio 2:0 i izborio finale Europskog prvenstva, došao je do Garetha Balea, najveće zvijezde poraženog Walesa i klupskog kolege iz Reala, te ga utučenog zbog neuspjeha, hrabrio, tješio i grlio, bez obzira što su se maloprije žestoko međusobno borili za ulazak u finale.
 
Taj Ronaldov potez i scena zagrljaja igrača koje je Real platio oko 200 milijuna eura, izazvale se oduševljenje na društvenim mrežama, kao što je svijet slično reagirao na Ronaldovo tješenje Modrića, kada je Portugal u osmini finala izbacio reprezentaciju drugog Cristianovog suigrača.
 
Uostalom, evo kako se svijet rastopio od nježnosti i divljenja na Ronaldov potez:
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara