Rukometaše primio premijer Sanader

PREDSJEDNIK Vlade Republike Hrvatske dr. Ivo Sanader na prijemu za zlatne hrvatske rukometaše u Banskim dvorima zahvalio je svim igračima i sručnom stožeru na velikom uspjehu na OI u Ateni.

"Vjerovali ste u sebe i zato ste postigli ovaj veliki uspjeh i postali uzori mladima u Hrvatskoj, a oni takve uzore i trebaju. Bila mi je čast gledati vas uživo u finalu, kada ste cijelom svijetu pokazali da igrate najbolji rukomet", istaknuo je premijer Sanader, potvrdivši još jednom da će svim osvajačim medalja povećati obećane nagrade te da će Vlada pomoći u izgradnji Doma rukometa u Zagrebu.

Predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Željko Kavran zahvalio se premijeru na podršci, kazavši da ovakva sportska ekipa još nije hodala planetom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"U istom ciklusu osvojili su naslov svjetskih prvaka i olimpijskih pobjednika, a obećavam vam da će nam ova momčad donijeti još puno radosti", rekao je Kavran.

Rukometni izbornik Lino Červar istaknuo je da se još sjeća premijerovih riječi na ispraćaju u Atenu, kada im je poručio da vjeruju sebe i svoje mogućnosti. "Mi smo vjerovali u sebe i ono što radimo i sada se vraćamo sa zlatnim odličjem. Ovaj naš uspjeh treba iskoristiti za daljnji napredak rukometa u našoj zemlji", zaključio je Červar.

Kapetan reprezentacije Slavko Goluža uručio je premijeru loptu s potpisima svih reprezentativaca.

Na prijemu su bili nazočni potpredsjednici Vlade Jadranka Kosor i dr. Andrija Hebrang, te ministri Dragan Primorac, Ivan Šuker, Božo Biškupić, Marijan Mlinarić, Božidar Kalmeta te član Međunarodnog olimpijskog odbora (HOO) Antun Vrdoljak.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara