Rukometaši napokon u "kockastom" dresu

ČINI SE da je jedna odlična ideja za cjelokupni hrvatski sport napokon naišla na razumijevanje. Naime, nakon učestalih javnih poziva sve je jasnije da će proslavljena hrvatska rukomentna reprezentacija, po uzoru na onu nogometnu a odnedavno i košarkašku, napokon zaigrati u dresovima ukrašenim prepoznatljivim "kockastim" dizajnom.

Nakon što je u subotu objavljeno da će i hrvatska košarkaška reprezentacija na EP-u u Podgorici nastupati u novim dresovima s prepoznatljivim hrvatskim elementima – crvenim i bijelim kvadratima, za primjerom košarkaša krenuo je i Hrvatski rukometni savez.

Najuspješnija hrvatska momčad, naša rukometna reprezentacija, mogla bi na EP-u u Švicarskoj nositi dresove s novim dizajnom, čiji će bitan element biti i poznate hrvatske "kockice", potvrdio je u razgovoru za Sportske novosti direktor marketinga HRS-a Silvio Njirić.

"Adidas u kockicama koje se spominju ne vidi mogućnost zarade koja bi investirano vratila. No, nakon svjetskog zlata u Portugalu i olimpijskog u Ateni, Adidas je pokazao želju da uvaži naše želje i da negdje na dresu istakne kockice. Adidas dizajn planira dvije godine unaprijed i sada mogu sa zadovoljstvom konstatirati da će naši rukometaši na EP-u u Švicarskoj nositi posebno dizajnirane dresove na kojima će biti vidno istaknute kockice." - kazao je Njirić.

"Jedan dizajn u tri boje (crvena – bijela – plava), a koje će dvije biti zastupljene na natjecanju, odlučit će struka." - zaključio je Njirić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara