Rukometaši "zauzeli" ministarska mjesta u vladi

Rukometaši "zauzeli" ministarska mjesta u vladi
DOBRO je što smo ovaj susret upriličili s malim odmakom od vašeg sjajnog uspjeha na Svjetskom prvenstvu u Portugalu, na kojem ste vi na najbolji način pokazali kako se bori za ugled svoje zemlje. Uvjeren sam da ćete s istim elanom braniti boje Hrvatske i na predstojećem Europskom prvenstvu u Sloveniji i Olimpijskim igrama u Ateni, izjavio je danas na prijemu za članove hrvatske rukometne reprezentacije i čelnike Hrvatskog rukometnog saveza predsjednik Vlade RH Ivica Račan.

Izbornik naših rukometaša Lino Ćervar zahvalio je primjeru na nagradi kojom je Vlada, nakon osvojenog zlatnog odličja na Svjetskom prvenstvu, nagradila svakog igrača i člana stručnog stožera rukometne reprezentacije i obećao da će naši rukometaši napraviti sve kako bi u subotu u Zagrebu pobijedili reprezentaciju Bjelorusije i izborili plasman na EP.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Predsjednik Saveza Željko Kavran darovao je premijeru Račanu dres hrvatske rukometne reprezentacije s brojem 15, dres koji u reprezentaciji nosi kapetan Slavko Goluža, a Kavran je napomenuo da premijeru taj broj pripada jer je i on "kapetan Vlade".

Goluža je premijeru uručio i rukometnu loptu s potpisima svih igrača, a Račan je pozvao članove reprezentacije da zajedničko fotografiranje obave u dvorani u kojoj Vlada održava sjednice. Rukometaši su sa zadovoljstvom "zauzeli" ministarska mjesta i u opuštenom ozračju propitkivali nazočne ministre o radu Vlade.

Prijemu su bili nazočni dopredsjednici Vlade Goran Granić i Ante Simonić, ministrica obrane Željka Antunović, ministar financija Mate Crkvenac, ministar prosvjete i sporta Vladimir Strugar i njegov pomoćnik Stjepan Puhak.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara