Rukometašice se bore za sedmo mjesto: "Mogle smo bolje od ovoga"

Foto: AFP

NAD ŽENSKOM rukometnom reprezentacijom ostao je još samo jedan upitnik. Hoće li biti sedme ili osme na Svjetskom prvenstvu u Brazilu. Izabranice Vladimira Canjuge moraju skupiti glave i protiv Angole dovršiti posao na turniru.

Bit će se teško motivirati nakon što su od Brazilki izgubile već dobivenu utakmicu u kojoj su imale šest golova prednosti. No, kao što kaže Ivana Lovrić, nije isto biti sedmi ili osmi na svijetu.

"Zadovoljstvo je moglo biti veće. Ispunili smo prvotni cilj, ali da smo mogli više - mogli smo. Zašto nismo ćemo ostaviti za kasnije analize. Peto mjesto bi nam osiguralo lakše kvalifikacije za OI, a znamo koliko znače Olimpijske igre", rekla je Lovrić pa se osvrnula na utakmicu s Brazilkama:

"Izgubili smo dobivenu utakmicu. Nevjerojatno, ali s nama je mnogo toga nevjerojatno. Protiv Angole moramo naći motiv i to završiti kako spada."

Vesna Milanović-Litre smatra da ne bi trebalo biti problema.

"Vjerujemo u pobjedu. Dobro ćemo izanalizirati protivnika. Ako uđemo motivirano s puno želje i volje, mislim da ne bi trebalo biti upitno. Angola je mnoge iznenadila, ali ima dosta prostora koje možemo iskoristiti. Još žalimo zbog utakmice s Brazilom, imali smo pobjedu u rukama i dopustili da nas pobijede."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara